Informatie coronavirus

Bijgewerkt d.d. 16 mei 2022

Vanwege onze zorg voor kwetsbare patiënten neemt Radiotherapiegroep  maatregelen om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.

Algemene maatregelen

Richtlijnen voor bezoek aan een locatie van Radiotherapiegroep:

 • Bij binnenkomst vragen we om uw handen te desinfecteren.
 • Houdt u zich aan de algemene richtlijnen voor handhygiëne: hoest en nies in uw elleboog, gebruik papieren zakdoek en schud geen handen.
 • Vanwege onze zorg voor een kwetsbare patiëntengroep handhaven we in de patiëntenzorg de richtlijn om anderhalve meter afstand te houden. Bij contact binnen anderhalve meter dragen zorgprofessionals in de behandelruimtes een medisch mondneusmasker.
  -> We adviseren patiënten om vanwege hun kwetsbare gezondheid om ook een mondneusmasker te dragen indien er geen anderhalve meter afstand gehouden kan worden. Bij de ingang stellen we medische mondneusmaskers type IIR beschikbaar.

Bij klachten vooraf bellen

 • Heeft u last van gezondheidsklachten zoals koorts >38° Celsius, verkoudheid, hoesten/niezen, kortademigheid of plotseling verlies van geur en/of smaak?
  Neemt u dan voorafgaand aan uw afspraak of bestralingsbehandeling, telefonisch contact met ons op. De radiotherapeut maakt de afweging, passend bij uw persoonlijke situatie, wat verstandig is voor wat betreft uw afspraak of bestralingsbehandeling. Uw bestralingsbehandeling vindt in principe gewoon doorgang.
 • Heeft u een huisgenoot met bewezen of verdachte COVID-19?
  Neemt u dan voorafgaand aan uw afspraak of bestralingsbehandeling, telefonisch contact met ons op. Uw bestralingsbehandeling vindt in principe gewoon doorgang.

Heeft u vragen?

U kunt onze medewerkers van de polikliniek bereiken via telefoonnummer 088 779 02 60 (Arnhem/Ede) en 088 779 04 60 (Deventer/Apeldoorn).

Buitenpoli

Heeft u een afspraak met een behandelaar van Radiotherapiegroep op één van onze buitenpoli’s dan adviseren wij op de website van het desbetreffende ziekenhuis te kijken voor de daar geldende maatregelen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH