Volg de bouw van locatie Apeldoorn

Radiotherapiegroep en Gelre ziekenhuizen gaan bestralingsbehandelingen mogelijk maken bij Gelre ziekenhuizen, locatie Apeldoorn. Op 4 maart 2019 werd het startschot gegeven voor de bouw van onze nieuwe locatie bij het Apeldoornse ziekenhuis.

Het nieuwe bestralingscentrum wordt aan de achterzijde van het ziekenhuis gebouwd. Het wordt ingericht met de modernste apparatuur en volgens de filosofie van healing environment. Deze filosofie gaat er vanuit dat architectuur en inrichting een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en het herstel van de patiënt. Naar verwachting is de bouw van onze vierde locatie aan het eind van 2019 gereed.

De vorderingen van onze bouwactiviteiten in Apeldoorn leest u op een aparte website.
Ook is het mogelijk live op de bouwplaats te kijken via de onderstaande timeviewer.
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste bouwnieuws, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Timeviewer Nieuwbouw Apeldoorn

 

 

Kijk live mee op de bouwplaats
door op de afbeelding te klikken.

 


Oncologische samenwerking

Binnen de oncologische zorg van Gelre ziekenhuizen is er al jaren een intensieve samenwerking met Radiotherapiegroep. Niet alleen verzorgen de radiotherapeuten spreekuren in Gelre ziekenhuizen en nemen zij deel aan multidisciplinaire patiëntbesprekingen, ook participeren zij op het niveau van beleid en strategie. Naar de toekomst toe willen Gelre ziekenhuizen en Radiotherapiegroep doorontwikkelen naar een Gelre Oncologisch Centrum.

Zorg dichtbij
Voor de behandeling met radiotherapie reizen patiënten van Gelre ziekenhuizen nu naar onze behandellocatie in Deventer. Een behandeling varieert van 1 tot ongeveer 30 sessies. Het zal daarom voor deze patiënten een stuk minder belastend zijn als zij straks voor de afspraken met de radiotherapeut en voor de bestralingen dichter bij huis terecht kunnen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH