Nieuwe leden Cliëntenraad gezocht

 

Radiotherapiegroep is een bestralingsinstituut met behandellocaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Ede. In verband met aflopende zittingstermijnen is de cliëntenraad op zoek naar vier nieuwe leden om de algemene belangen van de cliënten van de instelling te behartigen.

Radiotherapiegroep heeft een actieve cliëntenraad die ongeveer tien keer per jaar bij elkaar komt. Instellingen in de zorg zijn verplicht – volgens de wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen 2018 – een cliëntenraad in te stellen om de medezeggenschap en de belangenbehartiging van de cliënten goed te laten verlopen. De raad buigt zich over uiteenlopende onderwerpen die vooral vanuit het perspectief van de patiënt worden beoordeeld met als doel de kwaliteit van zorg te verbeteren. Wegens aflopende zittingstermijnen zijn er vacatures voor nieuwe enthousiaste, betrokken en veelzijdige leden. Bij voorkeur wonen de kandidaten in het verzorgingsgebied en zijn zij op één van de behandellocaties bestraald of anderszins betrokken bij de zorg van het bestralingsinstituut.

Lees hier de hele vacaturetekst

Vacature Leden Cliëntenraad

De leden worden benoemd door de cliëntenraad. Het betreft een vrijwillige functie. Er is een regeling voor vergoeding van onkosten. Lees meer over de Cliëntenraad via Wie zijn wij?

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH