Wereldkankerdag

2017/01 – Op donderdag 2 februari 2017 besteden we op onze behandellocaties in Arnhem, Deventer en Ede aandacht aan Wereldkankerdag. Dit jaar met thema: naasten. Want kanker raakt niet alleen degene die ziek is maar óók diens gezin, familie, vrienden en andere naasten.

Bedank uw steun en toeverlaat
Komt u op donderdag 2 februari naar één van onze locaties voor een bestraling, bezoek aan uw radiotherapeut-oncoloog en/of een andere specialist dan zal het u niet ontgaan. Bij de recepties in Arnhem en Deventer en in de wachtruimte in Ede staat een tafel met daarop kleine doosjes bonbons. U bent uitgenodigd om er hier één van mee te nemen. Met deze attentie bedankt u degene die u zo steunt tijdens uw ziekte. Ook liggen er kaartjes waarop u een persoonlijke boodschap kunt schrijven.

In samenwerking met ARTZ
Het idee is ontstaan in samenwerking met ARTZ (samenwerkingsverband ziekenhuizen Rijnstate, Gelderse Vallei en Slingeland). Ook zij delen deze week bonbons uit op hun afdelingen Oncologie.

www.wereldkankerdag.nl
De website www.wereldkankerdag.nl is een initiatief van meerdere organisaties die een rol spelen bij kanker. Door het gezamenlijk presenteren van de Wereldkankerdag activiteiten willen zij de bewustwording rondom kanker vergroten en stimuleren dat mensen met kanker en hun naasten de weg naar passende zorg en ondersteuning weten te vinden.
Op de website is behalve informatie over de speciale actie een overzichtelijke landkaart te vinden die vele tientallen activiteiten weergeeft die speciaal rondom Wereldkankerdag door het hele land heen plaatsvinden.
WKD2017-met-handjes-web-groot

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH