Wereldkankerdag

2019/02 – Op 4 februari 2019 is het Wereldkankerdag. Op en rond deze dag staan we jaarlijks stil bij de impact van deze ingrijpende ziekte. Een ziekte die de wereld van zowel de patiënt als die van naasten op z’n kop zet. Het thema van Wereldkankerdag dit jaar is dan ook: ‘Kanker zet je wereld op z’n kop! Kijk wat jij kunt doen?’

Radiotherapiegroep biedt patiënten een doosje met een kaarsje aan. Kaarslicht geeft licht en warmte en staat voor kracht en hoop in moeilijke tijden. We laten onze patiënten hiermee weten dat we er voor ze zijn.

Ieder jaar wordt op Wereldkankerdag wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. In Nederland spannen vele organisaties zich in om mensen met kanker en hun naasten de zorg, begeleiding en ondersteuning te bieden waaraan zij behoefte hebben. Door hun aanbod in de periode rond Wereldkankerdag gezamenlijk te presenteren, willen zij de bewustwording rondom kanker vergroten en stimuleren dat mensen met kanker en hun naasten de weg naar passende zorg en ondersteuning weten te vinden.

Lees meer op www.wereldkankerdag.nl

 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH