Voor patiënt Home Patiënt

De start van uw behandeling

Starten met een bestralingsbehandeling betekent het begin van een spannende periode. Een periode waarin u te maken krijgt met nieuwe behandelaars, in een andere omgeving en met nieuwe behandelmethodes. Dan is het goed te weten dat u bij Radiotherapiegroep in Deventer, Arnhem, Ede en Apeldoorn kunt vertrouwen op de beste zorg, behandeling en begeleiding.

Op deze site vindt u veel informatie over de verschillende vormen van kanker, over behandelmethoden en uw behandelaars. Om kennis te maken met Radiotherapiegroep is het bekijken van de introductiefilm hiernaast een goede start. Maar natuurlijk heeft u ook meer persoonlijke vragen, over zaken die rechtstreeks met uw behandeling hebben te maken. Aarzelt u niet en neem contact op of stel uw vragen tijdens uw eerstvolgende bezoek.

Patiënten delen hun ervaringen

Goede kwaliteit van zorg binnen Radiotherapiegroep is meer dan het bieden van goede bestralingen. Het betekent ook een fijne bejegening, oprechte aandacht voor en betrokkenheid bij de patiënt tijdens het bestralingstraject.

In de documentaire gemaakt door Stichting Icarus, waarvan u hier de trailer ziet, delen (oud)-patiënten hun ervaringen. We willen hiermee (nieuwe) patiënten hoop, troost en kracht bieden.

Wilt u de documentaire in zijn geheel bekijken, klik dan hier.

Onze specialisten

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH