Machtigingen

U kunt iedereen van 18 jaar en ouder machtigen om uw dossier met zijn of haar eigen DigiD via Mijn Radiotherapiegroep te bekijken. Dit kan bijvoorbeeld een familielid of een mantelzorger zijn.

U kunt een machtiging aanvragen door het formulier in te vullen met de gegevens van de persoon die u wilt machtigen. Het volledig ingevulde formulier levert u in bij de polikliniek als u bij ons op locatie bent. De polikliniekmedewerker vraagt u naar een identiteitsbewijs van uzelf en van de persoon die u wilt machtigen. De gemachtigde hoeft niet mee te komen naar onze locatie. Als u het ingevulde formulier en een kopie van zijn of haar identiteitsbewijs meeneemt, is dat voldoende.

Via het e-consult stuurt u ons het ingevulde formulier samen met een kopie van het identiteitsbewijs van de gemachtigde. Gebruik hiervoor de optie ‘Bijlage toevoegen’.

U en de gemachtigde contactpersoon ontvangen van ons secretariaat bericht als de machtiging is verwerkt.

In het patiëntenportaal Mijn Radiotherapiegroep vindt u bij ‘Gegevens’, onderdeel ‘Machtigingen’ het overzicht van de gemachtigde contactpersonen. Ook ziet de gemachtigde in Mijn Radiotherapiegroep voor welke patiënt hij/zij gemachtigd is.

Zowel u als de gemachtigde kan de verleende machtiging op elk gewenst moment intrekken. U kunt dit aangeven bij een medewerker van Radiotherapiegroep. Hierbij controleren wij nogmaals uw identiteit.

Meer vragen?
De informatie op deze pagina gaat over het patiëntenportaal. De meest gestelde vragen over uw behandeling bij Radiotherapiegroep vindt u hier.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact op met de Helpdesk Mijn Radiotherapiegroep. Zij zijn op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur bereikbaar op 088-779 05 55.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH