Mijn dossier

Via de knop ‘Digitaal dossier downloaden’ is er een beperkt bestand van uw dossier beschikbaar. Deze mogelijkheid is nog volop in ontwikkeling.

Wij adviseren u op dit moment via een e-consult een aanvraag voor kopie van uw dossier te doen. Wij sturen die u binnen drie werkdagen toe. Wij delen alleen de informatie over uw bestralingsbehandeling. De informatie uit uw dossier van het ziekenhuis kunt via het ziekenhuis opvragen.

Van het CT-onderzoek krijgt u geen uitslag. Deze beelden zijn bedoeld om het exacte bestralingsgebied te bepalen voor het maken van uw bestralingsplan. Dit geldt ook voor eventuele aanvullende onderzoeken die in het ziekenhuis hebben plaatsgevonden, zoals een MRI, PET-scan en bloedonderzoek.

Nee, uw gegevens staan niet op internet. Mijn Radiotherapiegroep is een beveiligde omgeving die tussen de beveiligde computeromgeving van Radiotherapiegroep en het internet staat. Nadat u bent ingelogd met uw DigiD en extra controle via sms of DigiD-app wordt er tijdelijk een verbinding gemaakt met uw dossier op het beveiligde netwerk van Radiotherapiegroep. U ziet uw gegevens dan in Mijn Radiotherapiegroep. Zodra u uitlogt, wordt deze verbinding direct verbroken en stopt de online toegang tot uw gegevens. Uw gegevens zijn dus alleen online te benaderen als u dat zelf wilt.

Alle brieven die wij versturen naar uw huisarts en andere medisch specialisten die betrokken zijn bij uw bestralingsbehandeling vindt u onder ‘Dossier’, onderdeel ‘Brieven’. Via de knop ‘PDF’ kunt u de brief downloaden.

Meer vragen?
De informatie op deze pagina gaat over het patiëntenportaal. De meest gestelde vragen over uw behandeling bij Radiotherapiegroep vindt u hier.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact op met de Helpdesk Mijn Radiotherapiegroep. Zij zijn op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur bereikbaar op 088-779 05 55.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH