Over Radiotherapiegroep Home Nieuws Nieuws

Nieuws

Op deze pagina vindt u onze nieuwsberichten voor patiënten en voor algemeen publiek.

Een overzicht van recente innovaties op het gebied van radiotherapeutische behandeling van kanker vindt u op onze pagina Professionals > Innovaties.

Persberichten, rapporten en verslagen over Radiotherapiegroep vindt u bij Radiotherapiegroep > Communicatie.

Volg ons ook op onze social media:
Twitter  Facebook-logo     LinkedIn logo

Refereerbijeenkomst gynaecologie Radiotherapiegroep

Op vrijdag 19 januari vond een refereerbijeenkomst plaats bij Radiotherapiegroep in Arnhem. Tijdens deze bijeenkomst hebben onze radiotherapeut-oncologen Dorien Haverkort en Michal Czerwinski meer verteld over verschillende onderwerpen met betrekking tot gynaecologie. Ook hebben de artsen kennis uitgewisseld met leden van de tumorwerkgroep gynaecologie van Gelre ziekenhuizen en Deventer Ziekenhuis.

Dorien Haverkort gaf een presentatie over uit- en inwendige bestraling.

Patiëntervaringen in 2023

In 2023 hebben we ons ingezet voor de beste zorg voor patiënten. We zijn blij dat dit door onze patiënten ook werd ervaren. Ons centrum is door ruim 1.500 patiënten beoordeeld, gemiddeld met een 9,1. 

Optimale zorg voor patiënten met kanker in het Oncologienetwerk Veluwe IJssel

Om patiënten de best mogelijke zorg te bieden is een goede samenwerking tussen ziekenhuizen van essentieel belang. Het Deventer Ziekenhuis, Gelre ziekenhuizen, Isala en Radiotherapiegroep hebben hun jarenlange kennis en ervaring gebundeld voor mensen met tumoren in het spijsverteringsstelsel. De reeds bestaande samenwerking is verder versterkt en uitgebreid. Naast samenwerking in de neurologische en urologische kankerzorg,

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH