Werken bij Radiotherapiegroep

Bij Radiotherapiegroep zetten wij ons in om onze patiënten de best mogelijke radiotherapeutische zorg te geven. Patiënten komen bij ons in een moeilijke fase in hun leven. Wij helpen hen volgens de hoogste professionele standaard en daarbij willen we dat zij zich zo warm mogelijk onthaald voelen. Daar werken wij aan met al onze collega’s. Dat zijn er zo’n 250, verdeeld over 4 locaties.

Voor meer informatie over Radiotherapiegroep lees verder op Wie zijn wij.

W_3395

We zoeken regelmatig nieuwe collega’s die willen bijdragen aan de kwaliteit van zorg die wij bieden, of dat nou in direct patiëntencontact is of door hier indirect aan bij te dragen in het bedrijfsbureau of de ondersteuning.

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou bij Radiotherapiegroep? Ook een open sollicitatie is welkom. Mail hiervoor je CV en motivatie via het sollicitatieformulier en vermeld bij functie dat het om een open sollicitatie gaat.

Wit caroussel

Sollicitatieprocedure

Zowel voor ons als voor jou als sollicitant is het prettig om snel duidelijkheid te hebben. Daarom proberen wij onze sollicitatieprocedure kort te houden.

 • Zodra wij je sollicitatie ontvangen hebben, sturen we je een ontvangstbevestiging.
 • Wij buigen ons over de binnengekomen sollicitaties en laten in principe binnen een week na de reactietermijn schriftelijk weten of we je al dan niet willen uitnodigen voor een gesprek. In de uitnodiging staan datum en tijdstip van het geplande gesprek vermeld en de namen en functies van degenen met wie je om tafel zult zitten.
 • We werken meestal met twee commissies; een advies- en een selectiecommissie, waarvan de samenstelling afhangt van de vacante functie. Eventueel kan een tweede gesprek volgen. Wanneer een assessment deel uitmaakt van de procedure, wordt dit vermeld in de vacature.
 • Iedereen die op gesprek geweest is, kan een telefoontje verwachten. Daarin hoor je of we graag een arbeidsvoorwaardengesprek met je willen plannen of om mee te delen dat onze keuze op iemand anders gevallen is.
 • Na het arbeidsvoorwaardengesprek werken wij de gemaakte afspraken uit in een arbeidscontract dat we je in tweevoud toesturen om te tekenen.

Radiotherapiegroep vergoedt de reiskosten die je maakt voor je sollicitatiegesprek. Als je hiervan gebruik wilt maken, vragen wij je bijgaand formulier in te vullen en per e-mail te versturen naar onze afdeling P&O.

Voor uitzendkrachten die tijdelijk werkzaamheden verrichten voor Radiotherapiegroep, geldt de sollicitatieprocedure van het uitzendbureau.

Wit caroussel

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen.
Wij vragen alle nieuwe collega’s een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren en om een geheimhoudingsverklaring te tekenen.
Bij bepaalde zorgfuncties is een AGB-code noodzakelijk. Vraag deze daarom tijdig aan.

Contact opnemen

Voor meer informatie zijn onze medewerkers van de afdeling Personeel & Organisatie te bereiken op telefoonnummer 088-779 05 20.

Of via email sollicitatie@www.radiotherapiegroep.nl 

Voor meer contactgegevens klik hier

Wit caroussel

Vrijwilligers

Op onze locaties in Arnhem en Deventer werken enkele vrijwilligers als ‘gastvrouw’.
De werkzaamheden van een gastvrouw bestaan uit:

 • het ontvangen van de patiënten en ze vervolgens verwijzen naar de balie waar ze moeten zijn;
 • hulp bieden bij de koffieautomaat;
 • patiënten die slecht ter been zijn, begeleiden naar de behandelplaats/taxi;
 • hulp bieden bij het zoeken naar de juiste informatiefolder;
 • zo maar een praatje maken;
 • een taxi regelen voor de terugweg.

Als wij ruimte hebben voor nieuwe gastvrouwen, plaatsen wij hiervoor een vacature.

Wit caroussel

Cultuur

Wij werken in een prettige en informele sfeer met elkaar samen. Doordat we een klein zelfstandig instituut zijn, zijn de lijnen kort. We lopen gemakkelijk even bij elkaar binnen om iets na te vragen.
Er zijn tal van initiatieven om bijzondere momenten met elkaar te delen. We eten wat lekkers bij de koffie vanwege verjaardagen, jubilea of omdat er iets anders te vieren valt. Wil je in de pauze even naar buiten, dan zijn er altijd wel collega’s te vinden die met je mee willen lopen.
Er zijn ook sportieve en hobby-gerelateerde activiteiten buiten het werk om, zoals een bootcampgroepje, een zeilweekeinde, een fotoclub, kunstzinnige workshops en een jaarlijks radiotherapie volleybaltoernooi. En als je iets anders wilt doen met je collega’s, dan kun je daar natuurlijk zelf ook mede-geïnteresseerden bij zoeken!

Wit caroussel

Bij-en nascholing

Omdat we de kwaliteit van onze zorg en onze servicegerichtheid heel belangrijk vinden, vinden we het ook essentieel dat je als medewerker goed bij blijft op je vakgebied. Er is een budget beschikbaar om je bij- of na te scholen. Overleg met je leidinggevende als je een bepaalde opleiding, cursus, workshop of congres wilt volgen. Sowieso zullen scholing, jouw wensen hierin en onze verwachtingen hierover standaard in je jaargesprek aan de orde komen.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH