Machtigingen

Om een perso​on te machtigen voor inzage in uw dossier vragen we u een machtigingsformulier in te vullen. Dit formulier kunt u hier downloaden. Dit geldt ook als u een contactpersoon wilt machtigen voor inzage in uw dossier na overlijden.

Identiteitsbewijs gemachtigde contactpersonen
​Belangrijk is dat we de identiteit van de persoon die gemachtigd wordt kunnen controleren. Hiervoor hebben we (een kopie van) het identiteitsbewijs nodig. Deze levert u samen met het ingevulde formulier in bij de polikliniek op uw behandellocatie.
U kunt het formulier ook digitaal retourneren. In dit geval stuurt u het ingevulde formulier samen met een kopie van het identiteitsbewijs van de gemachtigde via het e-consult in Mijn Radiotherapiegroep retour. Gebruik hiervoor de optie ‘Bijlage toevoegen’.

U en de gemachtigde contactpersoon ontvangen van ons secretariaat bericht als de machtiging is verwerkt.

Overzicht gemachtigden in Mijn Radiotherapiegroep
In het patiëntenportaal Mijn Radiotherapiegroep vindt u bij ‘Gegevens’, onderdeel ‘Machtigingen’ het overzicht van de gemachtigde contactpersonen. Zodra de gemachtigde is ingeschreven in ons systeem vindt u zijn/haar gegevens terug in het patiëntenportaal Mijn Radiotherapiegroep bij ‘Gegevens’, onderdeel ‘Machtigingen’. Ook ziet de gemachtigde in Mijn Radiotherapiegroep voor welke patiënt hij/zij gemachtigd is.

Machtiging intrekken
Zowel u als de gemachtigde kan de verleende machtiging op elk gewenst moment intrekken. U kunt dit aangeven bij een medewerker van Radiotherapiegroep. Hierbij controleren wij nogmaals uw identiteit.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH