Wat is Mijn Radiotherapiegroep?

Ons patiëntenportaal Mijn Radiotherapiegroep is een handig hulpmiddel voor u tijdens uw bestralingstraject. U vindt hier alle informatie over uw behandeling. Iedere patiënt heeft toegang tot Mijn Radiotherapiegroep door met behulp van DigiD in te loggen op https://mijn.radiotherapiegroep.nl.

Via Mijn Radiotherapiegroep heeft u o.a. de mogelijkheid om:

  • Uw afspraken te bekijken en controleafspraken te verzetten
  • Brieven van ons aan bijvoorbeeld uw huisarts te bekijken
  • Een e-consult met een zorgmedewerker te starten
  • Informatie over uw behandeling te lezen
  • Uw contactgegevens in te zien

Ook kunt u meer over uw behandeling lezen in de patiëntenfolders.

Hoe kan ik inloggen?

Uw gegevens in Mijn Radiotherapiegroep worden natuurlijk goed beveiligd. U kunt het patiëntenportaal bereiken via een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon (smartphone). Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD nodig met een extra controle via een sms-bericht of met de DigiD-app. Deze controle is belangrijk voor de bescherming van uw gegevens. In het filmpje hiernaast leggen we u uit hoe het inloggen werkt. Er is ook een folder waarin u nog eens rustig na kunt lezen wat de stappen zijn.

Lees hier verder voor meer informatie over het inloggen of
ga direct naar Mijn Radiotherapiegroep.

Veelgestelde vragen Mijn Radiotherapiegroep

mijn-afspraken

Via het portaal kunt u overzichtelijk uw afspraken inzien. Uw toekomstige afspraken maar ook de afspraken die u in het verleden hebben plaatsgevonden bij Radiotherapiegroep. Het is mogelijk om een controleafspraak op één van onze behandellocaties te wijzigen via het portaal.

Ga naar Mijn afspraken voor meer veelgestelde vragen.

mijn-dossier

Via Mijn Dossier kunt u een kopie opvragen van uw dossier. Dit kunt u doen door een download te maken en dit bestand te uploaden in de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). Deze mogelijkheid is landelijk nog volop in ontwikkeling en daardoor op dit moment beperkt beschikbaar via de download. Via een e-consult is het ook altijd mogelijk een kopie van uw dossier aan te vragen. Deze ontvangt u binnen 3 werkdagen van ons.

Ga naar Mijn dossier voor meer veelgestelde vragen.

e-consult

Een e-consult is een schriftelijk contactmoment met één van onze zorgmedewerkers die betrokken is bij uw behandeling. Gebruik e-consult niet bij spoed maar neem dan telefonisch contact met ons op. Het mogelijk een bijlage mee te sturen met uw bericht. Maak bij het starten van een e-consult de keuze of uw vraag medisch inhoudelijk is of overige vragen.

Ga naar e-consult voor meer veelgestelde vragen.

mijn-gegevens

De gegevens die bij ons bekend zijn vindt u terug bij Mijn gegevens, zoals uw contactgegevens, huisarts en verzekering. Het is mogelijk uw email-adres en mobiele nummer aan te passen via het portaal. Deze gebruiken wij o.a. om u een afspraakherinnering of wijziging op het portaal te sturen. Verder vindt u in dit onderdeel uw toestemmingen voor het delen van gegevens terug.

Ga naar Mijn gegevens voor meer veelgestelde vragen.

machtigingen

Iedereen van 18 jaar en ouder kan gemachtigd worden om uw dossier met zijn/haar eigen DigID via Mijn Radiotherapiegroep te bekijken. U kunt een machtiging aanvragen door een machtingsformulier in te vullen en te ondertekenen.

Ga naar Machtigingen voor meer veelgestelde vragen.

veiligheid

Mijn Radiotherapiegroep is een beveiligde website van Radiotherapiegroep waar u gegevens over uw behandeling kunt inzien. Zodra u door uw verwijzend ziekenhuis bent aangemeld als patiënt bij Radiotherapiegroep heeft u toegang tot ons patientenportaal tot en met uw laatste controle. Wij wisselen geen gegevens uit uw dossier uit met derden zonder uw toestemming.

Gaan naar Veiligheid en Privacy voor meer veelgestelde vragen.

Meer vragen?
De informatie op deze pagina gaat over het patiëntenportaal. De meest gestelde vragen over uw behandeling bij Radiotherapiegroep vindt u hier.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact op met de Helpdesk Mijn Radiotherapiegroep. Zij zijn op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur bereikbaar op 088-779 05 55.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH