Inloggen met DigiD

Mijn Radiotherapiegroep is een beveiligde website van Radiotherapiegroep. U krijgt toegang op het moment dat u bent aangemeld voor een bestralingsbehandeling door uw verwijzend ziekenhuis. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD nodig met een extra controle via (een tweede apparaat met) een DigiD-app of via een sms-bericht.

Klik hier om in te loggen met DigiD.

Om met DigiD in te kunnen loggen is het een voorwaarde dat uw BSN is gevalideerd in ons systeem. Dit kan een reden zijn waarom het inloggen niet lukt. De volgende keer dat u bij ons op locatie komt, controleren wij graag (nogmaals) uw identiteitsbewijs om dit te regelen.

Op deze pagina geven wij u hierover meer uitleg.

Veelgestelde vragen DigiD

Inloggen op Mijn Radiotherapiegroep kan alleen met een DigiD. U kunt een account aanvragen op www.digid.nl. Kies dan voor DigiD met een extra controle via sms. U maakt een gebruikersnaam en wachtwoord aan. U krijgt eenmalig per post een activeringscode thuisgestuurd, dit duurt drie werkdagen. Met deze code kunt u uw DigiD met een extra controle via sms activeren. Hiervoor heeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord van DigiD nodig.

In de folder Inloggen op Mijn Radiotherapiegroep leest u welke stappen u neemt om in te kunnen loggen met DigiD. U kunt de folder downloaden door op de afbeelding te klikken.

Mogelijk gebruikt u samen met iemand anders een apparaat om de verificatie uit te voeren. De DigiD-app kan maar aan 1 persoon worden gekoppeld. U zult de DigiD-app moeten installeren op een ander apparaat.

Als u wel een DigiD heeft, maar het lukt niet om een sms te versturen dan kan het zijn dat uw mobiele telefoonnummer niet gekoppeld is aan uw DigiD. Via www.digid.nl kunt u uw DigiD-gegevens bekijken en uitbreiden. U krijgt eenmalig per post een activeringscode thuisgestuurd, dit duurt drie werkdagen. Met deze code kunt u uw DigiD met een extra controle via sms activeren. Hiervoor heeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord van DigiD nodig.

Ook zonder mobiele telefoon kunt u een verificatie via sms ontvangen. Voeg uw vaste telefoonnummer toe aan uw DigiD-account en activeer inloggen met sms-controle. Bij het gebruik van een vast telefoonnummer ontvangt u een gesproken sms-code. U wordt automatisch gebeld.

Via www.digid.nl kunt u uw DigiD-gegevens bekijken en uitbreiden. U krijgt eenmalig per post een activeringscode thuisgestuurd, dit duurt drie werkdagen. Met deze code kunt u uw vaste telefoonnummer toevoegen aan uw DigiD en een extra controle via sms activeren. Hiervoor heeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord van DigiD nodig.

Indien een DigiD drie jaar niet is gebruikt, is deze verlopen en moet er opnieuw een account worden aangevraagd. Dit kan via www.digid.nl. Via de post ontvangt u een brief met een activeringscode. Dit duurt ca. drie werkdagen.

Op vrijdag 19 juni jl. hebben wij het patiëntenportaal beschikbaar gesteld. Er zijn nog een aantal punten waar achter schermen aan wordt gewerkt. Heeft u geprobeerd in te loggen met uw DigiD en de melding ontvangen ‘Het inloggen is mislukt. Mogelijk bent u niet bekend in de zorginstelling’ dan heeft u waarschijnlijk niets verkeerds gedaan. De reden hiervan is dat uw BSN nummer niet gevalideerd is. Komt u bij ons op locatie, dan controleren wij graag (nogmaals) uw identiteitsbewijs om dit te regelen.

Meer vragen?
De informatie op deze pagina gaat over het patiëntenportaal. De meest gestelde vragen over uw behandeling bij Radiotherapiegroep vindt u hier.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact op met de Helpdesk Mijn Radiotherapiegroep. Zij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur op 088-779 05 55.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH