Voor patiënt Home Patiënt Parkeren

Parkeren

Op onze locaties in Arnhem, Deventer en Apeldoorn hebben wij een eigen terrein waar u gratis kunt parkeren. In Ede parkeert u in de garage van Ziekenhuis Gelderse Vallei en is er een parkeerservice tot uw beschikking.

Ook bieden wij u in Arnhem, Deventer en Apeldoorn de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden als u bij ons bent.

behandellocatie Arnhem

Behandellocatie Arnhem

Onze behandellocatie in Arnhem beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Tijdens de periode dat u bestraald wordt, krijgt u een patiëntenpas waarmee u de slagboom kunt openen. Uitrijden is mogelijk zonder pas. De pas werkt alleen op de momenten dat u bij ons een afspraak heeft.

Laadpunt elektrische auto’s

Het is mogelijk uw elektrische auto te laden op ons laadplein op de parkeerplaats in Arnhem. Opladen kan tegen kostprijs (10 ct/kWh), zonder start- of tijdtarief. We hebben echter geen invloed op de transactiekosten die de aanbieder van uw laadpas eventueel in rekening brengt.

Lokatie_Deventer

Behandellocatie Deventer

Onze behandellocatie beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Tijdens de periode dat u behandeld wordt, krijgt u een patiëntenpas waarmee u de slagboom kunt openen. Uitrijden is mogelijk zonder pas. De pas werkt alleen op de momenten dat u bij ons een afspraak heeft.

Laadpunt elektrische auto’s

Het is mogelijk uw elektrische auto te laden op ons laadplein op de parkeerplaats in Deventer. Opladen kan tegen kostprijs (10 ct/kWh), zonder start- of tijdtarief. We hebben echter geen invloed op de transactiekosten die de aanbieder van uw laadpas eventueel in rekening brengt.

opening

Behandellocatie Apeldoorn

Onze locatie is gelegen aan de achterzijde van Gelre ziekenhuizen. U bereikt onze ingang en parkeerplaats via de bewegwijzering. U ontvangt een uitrijkaart om het terrein weer gratis te kunnen verlaten.

Laadpunt elektrische auto’s

Het is mogelijk uw elektrische auto te laden op onze parkeerplaats in Apeldoorn. Opladen kan tegen kostprijs (10 ct/kWh), zonder start- of tijdtarief. We hebben echter geen invloed op de transactiekosten die de aanbieder van uw laadpas eventueel in rekening brengt.

Behandellocatie Ede

Behandellocatie Ede

In de parkeergarage van Ziekenhuis Gelderse Vallei is voldoende gelegenheid om te parkeren. Het tarief voor de parkeergarage is € 1,00 voor 30 minuten, tot een maximum van € 8,00 per dag. Er is ook een parkeerservice waar u gebruik van kunt maken.

Elke keer dat u bij ons komt voor een afspraak stellen wij een uitrijkaart beschikbaar waarmee u de parkeergarage kosteloos kunt verlaten.

Meer informatie over het parkeren, laadpalen en de parkeerservice leest u op de website van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Onze specialisten

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH