E-consult

Een e-consult is een digitaal contactmoment tussen u en uw zorgverlener per e-mail.

Lees meer over e-consult in onze flyer.

Een e-consult kan zowel door u als door een medewerker van Radiotherapiegroep worden gestart. Alle patiënten die na 19 juni 2020 bij Radiotherapiegroep zijn ingeschreven, ontvangen automatisch de benodigde postbussen.

Treft u in uw portaal geen knop “Start nieuw e-consult” aan, neemt u dan contact op met onze Helpdesk dan kunnen zij de postbussen toevoegen.

Alle patiënten die na 19 juni 2020 bij Radiotherapiegroep zijn ingeschreven, ontvangen automatisch de postbussen om een e-consult te starten. Ontbreekt bij u de paarse knop “Start nieuw e-consult”, dan heeft u geen toegang tot de postbussen. Wij verzoeken u contact op te nemen met onze Helpdesk om dit (alsnog) te regelen.

In principe alle vragen. Maar gebruik een e-consult niet bij spoed. Bel bij spoed onze medewerkers van de polikliniek of als het over een afspraak gaat het afsprakenbureau op de locatie waar u behandeld wordt. Het is ook mogelijk een bijlage mee te sturen.

U kunt een bericht via een e-consult sturen aan alle zorgmedewerkers van Radiotherapiegroep die betrokken zijn bij uw behandeling, zoals uw behandelaar, doktersassistent, diëtist of verpleegkundig consulent.

Gebruik een e-consult niet bij spoed. Het e-consult is daar niet geschikt voor. Bel bij spoed onze medewerkers van de polikliniek of als het over een afspraak gaat het afsprakenbureau op de locatie waar u behandeld wordt.

Uw bericht komt binnen bij een medewerker van de polikliniek. Kan zij uw vraag niet beantwoorden, dan wordt uw e-consult doorgestuurd naar de juiste zorgmedewerker. We streven er naar binnen twee werkdagen een reactie te geven op uw bericht. Zodra u een reactie heeft, ontvangt u een email dat er een bericht op het patiëntenportaal voor u klaar staat. Zorg dat uw e-mailadres bij ons bekend is.

Een e-consult met uw arts kan in rekening gebracht worden bij u of uw zorgverzekeraar. Dit doen wij alleen als het e-consult een controleafspraak vervangt. Dit ‘consult op afspraak’ telt mee voor het eigen risico dat u betaalt. Wij berekenen niets aan uw zorgverzekeraar door zonder u dit te laten weten.

Uw e-consulten worden opgeslagen in uw patiëntendossier. Alle medewerkers van Radiotherapiegroep die rechtstreeks bij uw behandeling betrokken zijn, hebben toegang tot de gegevens in uw patiëntendossier. Dat betekent dat zij ook uw e-consulten kunnen inzien.

U ontvangt een e-mail als er een nieuw bericht via e-consult voor u klaarstaat. Zorg dat uw e-mailadres bij ons bekend is.

Als het e-consult is afgesloten, kunt u deze terugvinden als u het vinkje aanzet bij afgesloten e-consulten. In principe kunt u alle e-consult berichten altijd nalezen.

Meer vragen?
De informatie op deze pagina gaat over het patiëntenportaal. De meest gestelde vragen over uw behandeling bij Radiotherapiegroep vindt u hier.

Staat uw vraag er niet bij? Neem telefonisch contact op met de Helpdesk Mijn Radiotherapiegroep. Zij zijn op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur bereikbaar op 088-779 05 55.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH