Voor patiënt Home Patiënt Patiëntenpanel

Denk met ons mee

Via diverse wegen vergaren we de ervaringen en ideeën van patiënten die ons helpen onze zorgverlening verder te verbeteren.

Patiënten die zich betrokken voelen en mee willen denken kunnen zich aanmelden om deel te nemen in het patiëntenpanel van Radiotherapiegroep. We streven naar een panel met een diversiteit aan deelnemers zodat onze patiëntengroep zo breed mogelijk vertegenwoordigd is.

We stellen het zeer op prijs als u mee wilt doen.

Wat houdt deelname in het patiëntenpanel in?

Als panellid krijgt u maximaal 4 keer per jaar een uitnodiging om met ons mee te denken over uiteenlopende onderwerpen. Bijvoorbeeld over bejegening, veiligheid, zorgverlening, gastvrijheid of patiëntenvoorlichting.
Het kan zijn dat wij u via email vragen een online vragenlijst in te vullen of we nodigen u uit voor een fysieke bijeenkomst (bijvoorbeeld een focusgroep of een spiegelgesprek) op één van onze locaties.

Deelname is geheel vrijblijvend

Uiteraard is de deelname aan ons patiëntenpanel vrijwillig en verplicht u tot niets. Panelleden kunnen zelf bepalen hoe vaak, wanneer en aan welke vragenlijst of bijeenkomst ze deel willen nemen. Ook kan een lid op ieder gewenst moment uit het panel stappen.

Aanmelden patiëntenpanel

Voelt u zich betrokken bij ons bestralingsinstituut en spreekt het bovenstaande u aan? Dan is deelname in het patiëntenpanel wellicht iets voor u.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar kwaliteit@radiotherapiegroep.nl. U kunt van ons een reactie tegemoet zien. Heeft u een vraag, gebruik dan ook gerust dit mailadres of om u af te melden als panellid.

Wat doen we met de resultaten?

Wij hechten veel waarde aan privacy en gaan uiteraard vertrouwelijk om met de informatie die u ons geeft. De antwoorden en reacties die u via het panel verstrekt, verwerken wij anoniem. De resultaten hiervan zullen wij met u delen. Ook delen we de uitkomsten binnen onze organisatie zodat wij op basis hiervan onze zorgverlening verder kunnen verbeteren.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH